Tre bra presenter att ge till mors-dag

Tre bra presenter att ge till mors-dag

Kryssning till Helsingfors

Om du har gått och funderat på att du vill bortskämma din mamma lite extra denna mors-dag, då har vi förberett den här artikeln så du kan få några bra idéer på en eventuell gåva.

Vår första present är en kryssning till Helsingfors. Det har alltid varit mycket populärt bland svenskarna att resa till Finland, och särskilt Helsingfors. Det är en fin stad som bjuder på många olika aktiviteter.

För ett belopp runt 1500kr för varje person, kan ni komma med Silja Line som tar er på en 40 timmars minisemester till Helsingfors. När ni kommer därtill får ni 7 timmar i Helsingfors, vilket inte är så himla mycket, men denne presenten är mest orienterat mot att njuta resan på havet, inte så mycket det faktum att ni är i staden.

På kryssningen är det både jacuzzi och bastu, med bra möjlighet för att äta bra och god mat. Det bästa av allt är att ni kan gå ombord på kryssningen direkt från Stockholm.

Spa uppehåll för två

Om inte en kryssning till Helsingfors låter som den rätta idéen du kan ge på mors-dag, det är kanske inte ett belopp som du tycker att du vill använda på en sådan present. Då kanske ett spa uppehåll är den rätta presenten för dig. Spa uppehåll är något som har varit rotad i svensk kultur i flera hundra år.  Det har länge varit en aktivitet som man kan mysa med och man kan njuta av denna aktivitet, med både familj, vänner eller andra kära.

Om ni är mamma och dotter då kan ni ta en tjejhelg på spa, och om du är en son, då kanske du kan ge presenten till din mamma och pappa.

Det finns väldigt många olika ställen där man kan ta på spa i Sverige och det behöver inte alls att kosta mycket. Det är ju såklart olika prislägen för om du vill ha en helg eller en enkel dag på spa. Det handlar om vad du är komfortabel med att använda på en mors-dag present.

Om dessa två föreslag antingen är för stor en grej att ge för dig, eller du bara inte riktigt vill ge en upplevelsestur till din mamma, då kan du kolla upp vårt sista föreslag.

Hairlust

Denna presenten är lite lättare att ge som mors-dag present, både i förhållande till vad det kostar men också i förhållande till att man inte behöver resa för att njuta av den. Hairlust är en produkt som inte många nödvändigtvis känner till, men som har jätte många olika bra medföljande effekter.

Produkten är bäst för om du har hårförlust, där det innehåller många olika vitaminer, som man vet kan ha en effekt på håravfall. Dock innehåller det också många olika vitamintillskott, som inte bara hjälper hår med att växa ut igen, men också hjälper med att styrka och ge nytt liv till håret.

Det kan även också vara ett medel som avlöser godis, för de nämligen gjort som vingummi och kommer i många olika smaker, till exempel hallon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *